maanantai 18. tammikuuta 2016

70-200mm

Mulla on tällä hetkellä ihan valtavan iso motivaatio treeneja kohtaan, ohjattuja odotan innolla ja yritän sumplia aikatauluja ja parhainta intoa sopimaan päiviin. maanantaina päätin yht'äkkiä mennä kahdeksan aikaan pihalle tokoilemaan. Eihän tuo pimeä ihan hirveästi houkuttele ulkoilemaan, mutta onneksi meidän "kentälle" valaisee katuvalo riittävästi. Yhtenä haaveena olisi tuo pelto saada sellaiseen kuntoon, että saisin siihen oman treenikentän, olisi tilaa ihan kunnolla eikä aina tarvitsisi lähteä omaa pihaa pidemmälle jos haluaa treenata kokeen omaisesti. Videota yritin kuvata tuossa samalla, mutta sen verran höttöä oli laatu, joten odotan suosiolla valoisampaa ajankohtaa ja yritän uudestaan.

Hitusen kutkuttaisi vuokrailla seuran hallia, kun se ei hinnalla ole pilattu, mutta vaikka treenit luistaa ja motivaatiota on, mietityttää tuleeko ajeltua hetken treenien vuoksi tuota matkaa, vaikkei se mahdoton olekkaan. Toisaalta pääsisi välillä suojaan ja vaikkei hallissa ole lämmitystä, se on kuitenkin lämpöeristetty, joten on siellä edes vähän lämpimämpi ja ainakin suojassa säältä. Täällä on myös toinen hyvä halli, tosin lämmitetystä mukavuudesta saa maksaa hieman enemmän, mutta silti järkevään hintaan. Noissa kun aina se, että jos ei tulekkaan käytyä, olet maksanut "turhasta". Ehkä siksi en ole ollut kovin ahkera halli vuokraaja, kun ulos voit mennä just silloin, kun se treeni inspis iskee. Kuitenkin ohjatut saadaan viettää lämpimässä, vaikka toiset vietetäänkin hieman viileämmässä. Vielä mahtavampaa olisi, kun tuohon pellolle olisi varaa pystyttä halli ja lämmitykset sinne, mutta se on kyllä haave joka ei koskaan toteudu. Haha. Kunhan nyt saisi pohjan edes sellaiseksi, että siinä voi treenata, kun kerran tilaa olisi.

Löytyykö teiltä talvisin treenipaikkaa joka on lämmin? 

8 kommenttia:

 1. Hallille avainta en pystynyt nyt talveksi hankkimaan, eikä muutakaan lämmintä paikkaa ole - treenataan pikkujuttuja kotona. Täällä kuitenkin meinaa loppua tila kesken ja vauhtijuttuja ei tietenkään voi tehdä ollenkaan. Haaveissa on joskus omakotitalo ja ihan oma treenikenttä/rakennus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tää omakotitalo on siinäkin mielessä näppärä, että pystyy omassa pihassa vähän treenaamaan. Sisällä mekin välillä tehdään pikkujuttuja, mut tosiaan, mitään vauhti juttuja ei pysty. :D

   Poista
 2. Hienoja kuvia! Me ollaan purutreeneissä kuljettu hallissa treenaamassa parisen kuukautta ja nyt aloitettiin tuo tottistelu toisella hallilla. Tarkoitus on tuonne ensimmäiseksi mainittuun halliin mennä myös tokoa treenailemaan niin yksin kuin porukalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Onni on kyllä talvisin sisätilat missä treenata. Meilläki on tosiaan toiset ohjatut lämpimässä, mutta toiset on lämpöeristetytässä mutta lämmittämättömässä. Kyllä näillä kovilla pakkasilla saa ihan reilusti pukea itellekin vaatetta tonne jälkimmäiseen halliin. :p

   Poista
 3. Tahtoo kanssa uuden objektiivin! Heti, nyt, kiitos :-D

  Halli on kyllä näillä keleillä ihan superhyvä. Meilläkin onneksi tässä suht lähellä löytyy parikin hallia, mutta aina on se ajelun vaiva. Kylmillä pakkasilla saa melkein jo pelätä, että lähteekö käyntiin jos menee sammuttamaan kesken kaiken..:S Me ollaan nyt kuljettu treenaamassa lähihallissa kerran viikossa tottista ja on kyllä mukava lähteä tuulettumaan välillä mukavaan porukkaan ja ennenkaikkea isoon tilaan. Oman kodin olohuone kun ei oo mikään superiso...:-D

  Ei voi muuta todeta kuin, että olisipa rahaa, omakotitalo, oma treenihalli ja vaikka kenttäkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah. :D Mun oli pakko saada, kun en kestänyt enään sitä ku kävin jatkuvasti vilkuilemassa netissä ja voi voittelemassa miten olisi kiva. :D

   Täytyy ottaa jossain vaiheessa projektiksi tuo pellon myllääminen niin saisi siitä treenikentän. :) Toi siinä just on, se ajelun vaiva ja ku ei yhteen treenikertaan vaan mene kauan.

   Poista
 4. Meillä on käytössä seuralla toko ja agihalli erikseen, tosin hallille on meiltä matkaa 30km, niin siellä tulee käytyä vain vetämässä kurssia ja ohjatuissa treeneissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo toi 30km on aika matka ajalle hetken treenien takia. Meillä on toiselle hallille joku 20km.

   Poista

Kiitos kommentista! ♥