maanantai 1. helmikuuta 2016

Uljas mies

Bh- treenit peruuntu jälleen, johan tässä alkaa jo vähän naurattamaan. Yritetään vielä kerran uudelleen ja jollei onnistu niin annan sitten olla. Tuntuu itsestäkin hölmöltä alkaa säätämään aikatauluja koko ajan, kun se olin minä joka unohti mennä silloin, kun olisi treenit oikeasti ollut. Fiiliksen mukaan mä Rockyn kanssa Bh- kokeeseen menin, kyllä sitä kuitenkin jollain tapaa tietää koiran valmiuden johonkin. Häjy on onneksi vielä sellainen, että jos treenit on luistanut, se isolla todennäköisyydellä toimii myös kokeessa hyvin. Se on vähän sellanen tasanen puksuttaja.

Treenien peruuntuessa päätin yrittää painella koirien kanssa läheiselle pikku metsälle. Aikalailla ojassa saatin rämpiä jotta on edes pieni toivo pysyä pystyssä, takaisin tullessa Rocky sitten liukastui, ei onneksi pahasti. Hieman yhtäkkiseltään keksin ulkoiluttaa myös kameraa, ilman varsinaista ajatusta tai ideaa millaisia kuvia haluan. Unohtaen kuitenkin liikekuvat, kun oli jo sen verran hämärää. Päätin kuitenkin yrittää jotain vähän erilaisempaa, enkä myöskään halunnut tällä kertaa lähteä kikkailemaan muokkauksen kanssa, vaan päätin antaa tämän talven ankeuden joka täällä päin suomea vallitsee jäädä kuviin. Erityisesti tykkään viimeisestä kuvasta, siinä on Rocky koko komeudessaan, uljas, lempeä, pieni leijona kuningas. Hitto, että mä tykkään tuon koiran ulkonäöstä, sen päästä. Se on upea.

10 kommenttia:

 1. Jälleen kerran upeita kuvia! Oot taitava ja omistat kyllä komeita koiruuksia :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Häjy on toisinaan komea, toisinaan ei. :D

   Poista
 2. Oikeesti mun on aina tultava ihailemaan näitä kuvia jo pelkästään tänne blogiin. Niin hienoja <3 Tuo tunnelma välittyy tänne ruudun toisellekin puolelle :)

  VastaaPoista
 3. Viimeinen kuva on aivan ihana!

  Www.tottethehavanese.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Tosi upeita kuvia! Viimeinen kuva Rockysta on ehdoton lemppari!! (:

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥