sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Älyn ja välyn väläytyksiä.

Suden Huudon nakkasi meitä jo jokin aika sitten haasteella, kieltämättä hetken jo ajattelin, että eikai taas. Ilokseni kuitenkin yllätyin kysymyksessä olevan jokin aivan muu kuin 11 kysymyksen haaste ja tämä on jopa hauska joten päätin ottaa haasteen vastaan. Hitusen on vain ollut oman ajankäytön kanssa ongelmia jotta ehtii raapustamaan tännekin jotain.

Ja jos on nuttura kireellä, ei kannata edes lukea tai jos varoituksesta huolimatta päätät jatkaa lukemista, yritä edes nähdä se pilke silmäkulmassa, kun tämä on kirjoitettu, sillä ideana tässä on kirjoittaa "ajatuksia" näiden kahden elukan silmin.

Häjy: Ai sä heräsit, ougaaad ihanaaa. Piiiip piiip piip. Oota mä haen pallon, missä se on?! Aa tuolla! Joko sä nousit, ei kai haittaa ku mä tuun auttaa sua tossa vaatteiden pukemisessa. Ai haittaa, ei se mitään, autan silti. Noni, nyt sul on vaatteet, mitä tehdään, mihin mennään. Joko joko joko?? 

Rocky: Jaa sä heräsit, hieno juttu. Rapsuttaisiks mua vähän? Ai et, okei ei se mitään. Ai sä meet jo keittää kahvia, oota mä tuun mukaan. Hitto tota kakaraaki, eikö se osaa olla. Häjy: Oijoi, sä meet keittiöön, saisink mä ruokaa?? RUOKA! Ai sä meet jo pois, no ulos, sinnehän me mennään nyt. Ai ei, no jos mä vähän juoksen tässä niin entä sitten? Ei vai. 

Rocky: Ulos vai? Okei kivaa. Jaa ei sitten. No mä ootan tässä eteisessä, kyllä me sinne kohta päästään. 

Häjy: Voi ei, se nousee sohvalta, äääääkkiää peräään ettei se vaan pääs karkaamaan tai unohda mua!! 

Rocky: Et oo kakara tosissas...

Häjy: No olen olen, ois se nyt ihan kauheeta jos mä jään tänne ja sä pääset ulos tai pahimmassa tapauksessa mä jään sisälle nököttää ja sä autoon. III, ovi aukes, me päästään ulos! Mää juoksen ainakin oikee hitoksee!

Häjy: Ou gaad se silittää Rockya!! Äkkii äkkii äkkii, mäki haluun, fuh fuh, piip piip. Hittoon sitä, mun äiti! 

Rocky: Huoh. Mä olin täsä ensi, ymmärräkkö? 

Häjy: Se on mun ihminen, MUN MUN! 

Rocky: Mää olin tääl muute ensi. Ja eks sää oo sitäpaitti kuullu, et tomsel käytöksel mittä rapsutuksii saa. 

Häjy: Huoh.. Jo on nihkeetä. Kai mää sit nuolen vähän pipp*lii, pepaa jaja.. Ai sää et jaks kuunnel.. No ei sit. Huah!


Rocky: Jaaha ja kakara käy äiteen hermoille, ehkä mää sit meen saunaan nukkuu niin se ei ainakaa mulle suutu. Haha. Jaa nii mut mites se meidän ruoka? Kyl kello jo varmast o se verra, et meil kuulus ruokka antta, iha varmana! Jos mää ny kumminki mensi sillai pikku hiljaa vihjailee, vähä nuuhkuttelee noit ruokakippoi ja jos se ei tehoo nii sit mää mee istuu niitte ettee ja tuijotan syväst ja odottavast. Emmää kyl tiärä miks mää jaksa nii tehd, ku ei se akka puhu mul sillo mittä. Ainii mut se ruoka. 

... ja sen pituinen se. Kyllä, Häjy on just niin tättähäärä mitä tästä saa kuvan ja vielä ehkä vähän pahempi. Rocky on hyvinkin oman arvonsa tietävä ylväs mies joka ei pienistä hetkahda. Häjy taas, se on vähän semmonen ravistettava ennen käyttöä- tyyppiä. Me haastettais sakemannit Niilo, Jalo ja Aapo, Kuin Siskokset sekä Havahdus.

6 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta! Tää oli kyllä hauskaa luettavaa :D

  www.tottethehavanese.blogspot.fi
  www.paronithedutchie.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Voi ei :D Tästä tulee kyllä hankalaa... Ehkä joskus saan aikaiseksi tekaista tämän :)

  VastaaPoista
 3. Ja kolmen väläytyksiä, pahan pistit mutta erilainen eli otan haasten vastaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥