torstai 24. maaliskuuta 2016

Ilmassa rakkautta


Tiistaina treffattiin jälleen Siniä ja Hikkaa, Elisa jäi kotiin juoksujen takia. Tosin, Rocky kertoi kyllä, että Hikalla on juoksut myös alkamaisillaan, oli ukko meinaan hitusen tungetteleva ja päästeli epätoivoisia piippauksia. Tällä kertaa Häjy oli se josta olisi voinut Rocky ottaa mallia, harvinaista, että voi sanoa näin. Tosin, meillä on Rocky aina kertonut hyvissä ajoin jos nartulla on juoksut alkamassa, mutta sen jälkeen se ei kiinnostu ennen kuin tärppipäivinä. 

Perjantaina meidän olisi tarkoitus suunnata porukalla uimalaan, nyt toivotaan vain ettei Hikka ala tiputtelemaan, just nyt muistan taas miksen nartuista tykkää. Haha. Tosin vien meiltä sitten molemmat koirat jos siltä näyttää, mutta todennäköisesti meidän pitäisi yhdessä päästä.

Keli oli todella keväinen ja lämmin, vaikka vähän tuttuun tapaan tuulikin. Kyllä oli niin hakusessa taas pitkän ajan jälkeen valokuvaus ja vielä pidemmän ajan jälkeen auringossa kuvaaminen. Säädöt oli niin hukassa ja tuskailin niiden kanssa. Mä en vaan ole koskaan tykännyt kuvata suorassa auringonpaisteessa. Nyt kun katsoo ulos, ei uskoisi, että tiistaina oli nättiä, eilen on koko päivän tuivertanut lunta ja nyt on taas maa valkoinen. Toisaalta ihan kiva, toisaalta taas tykkäsin jo tuosta vähän keväisemmästä fiiliksestä.

Pikku hiljaa alkaa arkikin tasoittumaan ja itse pääsemään tähän rytmiin kiinni, työpäivät on välillä aika rankkoja ja illalla, kun kotiin pääsee, ei jaksa välillä mitään. Tavallaan tykkään, kun on lähes koko päivä aikaa olla tehdä ennen töitä, valoisaan aikaan pääsee koiratkin ulkoiluttamaan ihan kunnolla. Pitäisi pikku hiljaa alkaa sovittamaan koirien treenit tähän lisäksi. Tuntuu vain toisinaan, että tunnit loppuu kesken, sitä parisuhdettakin olisi ihan kiva hoitaa ja viettää lapsen kanssa aikaa. Iltaisin olen nyt ottanut omaa aikaa ja kirjoitellut postauksia valmiiksi ja ajastanut ne. Tässä alkaa onneksi nyt pääsiäisen vuoksi pitkä viikonloppu ja pikkusiskoni on tulossa kyläilemään niin on enemmän aikaa blogillekin. Teitä lukijoitakin on tullut mukavasti lisää ja mietinkin, että sitten, kun saadaan 200 lukijaa täyteen niin järjestän pienen arvonnan.

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia jälleen!

  www.tottethehavanese.blogspot.fi
  www.paronithedutchie.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Herttinen kuin keväistä siellä! Täällä vielä ihan täys talvi :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No enään ei ole ihan noin keväistä, lunta satoi eilen. Toki osa on jo sulanut. :)

   Poista
 3. Wau, todella hieno tuo banneri!
  http://papsuu.blogspot.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥