maanantai 28. maaliskuuta 2016

Joka tulee lähelle, sydämeen asti

Huh, pääsiäisestä johtuva pitkä viikonloppu meni kyllä aivan hirvittävän nopeesti. Pikkusiskoni tuli torstaina meille kyläilemään, perjantaina käytiin Sinin ja Hikan kanssa uimalassa josta on erillinen postaus tulossa, kun otin actionkameran mukaan, editoin pienen pätkän videota teille ja lauantai meillä menikin shoppailessa ja kauppakeskusta kierellessä. Ilmatkin on ollut niin kivoja, että ulkoiltua on tullut aika paljon. Täällä on jo todella keväistä, lunta ei hirveästi ole ja jälkipellot alkaa todenteolla houkuttelemaan. Kunhan päivät tästä pitinee entisestään ja valoa riittää vielä pidempään, on näppärää käydä tallaamassa jälki ennen töihin lähtöä ja ajaa se koirille töiden jälkeen. Muuten ei oikein aika riitä, paitsi viikonloppuisin. 

Kroppa remonttiikin pitäisi nyt ottaa oikein tehokuuri jotta oikeasti olisi nyt vihdoin kesällä hyvässä, tai edes siedettävässä kunnossa. Painoahan olenkin kyllä jo tiputtanut aika roimasti, mutta loppukiri nyt kesäksi. Salilla olisi kiva käydä, mutta se aika, vitsi kun tuntuu, että arkipäivistä loppuu tunnit kesken jos haluaisi ehtiä tehdäkin jotain ennen töitä. Toisaalta olen kovin tyytyväinen tämän hetkiseen elämääni, työnsaanti helpotti stressiä ja tiputti todella ison kiven harteilta, on tuloja joilla elää ja voi ostella vähän itsellekin jotain, samalla yrittäen luoda vähän muutakin tyyliä itselleen, kuin sen huutavan koiraihminen luukin. 

Kuviakin ehdin miniloman aikana räpsäisemään, tosin hieman kiireellä joka osassa näkyykin, mutta kuitenkin osa onnistui ihan kivasti. Eniten tykkään ja ehdoton lempparini on viimeinen kuva. Saatte siis pienen sekalaisen kuvaoksennuksen. ...Minun koirani. Minun elämäni koirat.
Mikä oli sinun lempikuvasi?

10 kommenttia:

 1. Viimeinen kuva on lemppari, aivan ihana!

  www.tottethehavanese.blogspot.fi
  www.paronithedutchie.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia - omat suosikkini ovat tokavika ja viimeinen, kummassakin on tosi kiva tunnelma. :)

  VastaaPoista
 3. Vika on tosi ihana <3 Muutenkin onnistuneita metsäotoksia! Onpas teillä siellä jo kevät :O Meillä metsä ihan täynnä lunta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. :) Jep, täällä on täys kevät, tosin, tänne tulee talvi varmaan viimeisenä ja kevat ekana. :D

   Poista
 4. Nää sun kuvat on ihan törkeen hienoja! Kaks vikaa on omat lempparit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Teillä onkin samoja suosikkeja kuin itsellä. :)

   Poista

Kiitos kommentista! ♥