tiistai 22. maaliskuuta 2016

Spring

Viikonloppu oli hyvä päättää tekemällä lenkki metsään, siitä onkin jo taas tovi aikaa, kun viimeksi ollaan käyty kunnolla metsällä. Kamerankin nakkasin kaulalle mukaan ajatuksena ottaa kuvia, toisin kävi sillä akku loppui välittömästi, kun laitoin nikonin päälle. Sääli sinäänsä, kun sää oli niin kaunis ja lämmin! Lunta täällä ei paljoakaan enään ole ja maastot alkaa näyttämään hyvinkin paljon siltä, että kohta voi mennä vetämään vuoden ekat jäljet. Itseassa aikalailla tasan vuosi sitten ollaan ajettu eka jälki sille keväälle, tästä tämä blogi on niin hyvä, en minä muistaisi tälläistä ilman blogia. Täältä se löytyi pikakelaamalla.

Voi pojat miten odotankaan jälkikauden korkaamista, suunnitelmia on kovin ja nyt olisi tarkoitus Häjynkin kanssa uppoutui kunnolla jälkihommiin, tähän asti pääpaino on ollut pelkästään Rockyssa ja toisaalta se tulee olemaan jatkossakin sillä kovin polttelisi sen kanssa vielä kisata jälkipuolella, kun tokoilut lopetettiin. Mutta toki Häjyn kanssa ihan tavoitteellisesti tullaan treenaamaan ja FH-jäljelle sekin painottuu ihan vain luustonsa takia.

Vaikka kovin talvesta tykkäänkin, kyllä tämä kevät lämpöineen, aurinkoineen ja valon riittäessä koko ajan pidempään, pistää minutkin odottamaan kesää. Kyllä se on vaan mukavampaa heittää iltalenkki valoisaan aikaan kuin säkkipimeässä. Kevät nostattaa myös pentukuumeen aivan järkyttäväksi, niinhän sitä sanotaan ettei siihen auta mikään muu kuin se pentu. Niinpä niin, saan siis kärsiä tätä kuumetta vielä pitkään. Vaikka aina välillä kaipaakin sitä kolmen koiran laumaa, mutta ei vielä. Ja kun haluan, että seuraava pentu tulee yhdistelmästä joka kolahtaa minuun niin ettei pääse yli eikä ympäri. Tiedän mitä haluan ja haen koiralta, joten taustatutkimusta on hyvä ja kiva tehdä aina välillä. Kenneleitä olen pläräillyt kuumeissani ja pakko se on todeta, että tämän rodun kohdalla on tullut niin monta plääh fiilistä, tosin on myös kaksi ylitse muiden vaihtoehtoa.

Pennut sikseen, haaveilla ja miettiä saa, mutta vielä ei ole sen aika. Nautitaan nyt näistä ukoista. Ulkona on niin nättiä ja lämmintä, että ihan hiki tulee lenkilläkin. Kevään huomaa myös siitä karvamäärästä joka noista koirista lähtee, jestas.


6 kommenttia:

 1. Voi miten kivan näköinen lenkkimaasto! :)

  VastaaPoista
 2. Pentukuumeeseen ratkaisu on helppo =) Saanko udella, että minkälainen pentu olisi haaveissa? Ja mitkä kennelit/yhdistelmät/koirat on kolahtanu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On toki, mutta kun kotona on 9kk ikäinen vauva, pitää ajatella myös järjellä. Enkä tähän nyt halua edes kahta junnu koiraa. Kuumeilla saa, mutta kärsin tästä nyt vielä jonkin aikaa, ehkä vuosia, ehkä vähän vähemmän. :) Katsotaan..

   Poista
 3. ^Samaa pohdin! :D Pysyykö rotu samana?
  Minäkin niin rakastan kevättä! Meillä on vielä liikaakin lunta että ei voi edes uneksiä jälkikauden avaamisesta, toivottavasti pian täälläkin alkaisi maa pilkottaa hangen alta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt sitä lunta pyryttää taas tänne, että se siitä. :D Tosin, kaippa tuo tuosta kohta taas sulaa.

   Olen kyllä tiiraillut paria eri rotuaävaihtoehtoa, mutta saa nähdä. Olen niin saksanpaimen ihminen ku vaan olla voi, mutta tulevaisuus näyttää.

   Poista

Kiitos kommentista! ♥