keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Erillaisempaa seppälää

Käytiin tuossa yksi päivä ekaa kertaa koko konkkaronkka metsäilemässä, tirppakin pääsi ensimmäiselle kunnon metsäretkelleen ja kovin olikin ihmeissään. Muutenkin loppujen lopuksi käydään koko porukalla tosi vähän ulkoilemassa, yleensä se olen minä joka hoitaa koirien ulkoilutukset. Toki jos olen yksin lapsen ja koiran kanssa, lähtee lapsi vaunuissa mukaan. Mietin hetken aikaa otanko edes kameraa mukaan sillä päivä alkoi jo hieman hämärtymään ja oli muutenkin todella harmaata ja sateisen oloista, ajattelin kuitenkin yrittää.

En ole tytöstä juurikaan kuvia täällä julkaissut ja näitäkin mietin pitkään, mutta hän kuitenkin luonnollisesti on osa minunkin ja koirien elämää. Elämäni ei kuitenkaan pyöri vain koirien ympärillä. Eikä näistä silti tule joka viikkoisia, jos edes joka kuukautisia juttuja, mutta aina silloin tällöin on kiva laittaa muillekin esille muitakin kuin koira kuvia.

Tykkäsittekö tälläisestä postauksesta? Mikä oli suosikki kuvasi?

14 kommenttia:

 1. Mä en pidä lapsista mutta hän on kyllä söpö pinkissä haalarissaan! Hienoja otoksia, koitin valita suosikin mut en osannut päättää. :D

  VastaaPoista
 2. :D ♥ Ehdottomasti lisää näitä, hän on nii sulonenkin ^_^ Ja ylpeet vahtihaukutki ;)

  VastaaPoista
 3. Voi kun sulonen pikku neiti! En osannut lempparia päättä, niin ihania oli kaikki! :3

  VastaaPoista
 4. Vau! Kolmas kuva ehdoton suosikki. :)

  VastaaPoista
 5. Suloinen muksu! :) Todella kauniit silmät tytöllä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥