maanantai 25. huhtikuuta 2016

Meidän päiväSunnuntaina matkattiin Huittisiin ja ajattelin kuvata lyhyehkön mydayn, itse Huittisista ei juurikaan videomateriaali tullut sillä en siellä viitsinyt kamera kädessä heilua. Videota editoidessa en voinut taaskaan kuin ihmetellä miten jotkut onnistuu koko päivän saamaan vain muutamaan minuuttiin? Toki itsekin olisin tästä saanut lyhyemmän jos olisin jättänyt nuo höpöttelyt pois, mutta ajattelin, että ne olisi mukavaa vaihtelua. Vai pidättekö enemmän videoista joissa ei höpötellä?

Olen myös yrittänyt katsella kameraa videoita varten, nyt kuvaan kaikki videot lähes poikkeuksetta puhelimella, se on jotenkin paljon vaivattomampaa kuin järkkärillä. Haaveena olis Olympus Pen, mutta en tiedä raaskinko kuitenkaan pistää niin "paljon" rahaa siihen, kun videoita ei ihan joka viikko täällä näy. Toki laadullisesti olisi huomattavasti parempi ja ehkä siten taas toisi lisää motivaatiota kuvata enemmänkin videoita. Onko siellä lukijoissa joku joka osaisi suositella edullista kameraa jossa siis videokuvaus ominaisuus, automaattitarkennus olisi ihan hyvä myös olla.

Moni myös onnistui ideastani toteuttaa postaussarja laihdutuksesta/kropparemontista joten päätin sen myös toteuttaa. Postaussarja alkaa ensi kuussa ja kestää muutaman viikon, riippuen hieman miten paljon saan aiheita kasaan, todennäköisesti siis ainakin koko toukokuun. Postaukset ilmestyy kerran viikossa, joka sunnuntai. Jos teillä on vielä mielessä jotain mitä haluatte erityisesti tietää ym, voitte heittää vielä ideoita, alan kasaamaan pikku hiljaa postauksia valmiiksi jotta ei tule kiire niiden suhteen ja jokainen ehtii varmasti ajallaan valmiiksi. Ne joita tämä ei kiinnosta niin älkää huoliko, blogin sisältö ei muuten muutu ja poikkea aiheesta, joten tämä sarja on vain pieni lisä postauksiin, muuten jatkuu aivan normaalisti. Niitä postauksia alkaakin kohta roikkumaan ihan todenteolla luonnoksissa sillä kirjoitusmotivaatio on huikea ja on jotain mistä kirjoittaa. Tämäkin postaus on jo jokusen päivän roikkunut luonnoksissa sillä olen halunnut nuo pari postausta julkaista ensin. Yritetään jatkaa seuraavien kanssa aika järjestyksessä.

Ps. Banneripaja on jälleen auki, pienin muutoksin.

2 kommenttia:

Kiitos kommentista! ♥