lauantai 7. toukokuuta 2016

BH- kokeenne on...

Tänään koitti vihdoin meidän aika osallistua BH- kokeeseen, päivä on ollut raskas ja väsymys painaa jonkin verran, mutta nyt kun on aikaa, ajattelin yrittää rustata postauksen kasaan meidän kokeesta. Fiilikset on hieman ristiriitaiset koko kokeesta, mutta miten meillä sitten meni? Keräilin itselleni pikku hiljaa koepaikalla jännitystä ja päätin nappasta lääkkeen jotta oma pää pysyy kasassa enkä pyörry jännitykseen. Sää oli todella lämmin jo heti aamusta, kenttä oli suorassa auringonpaahteessa eikä siihen oikein tuullutkaan, Itellä virtasi tuskahiki paikka makuussa sen kuumuuden takia.

Arpaonni suosi meidät heti ensimmäiseen pariin ja aloitettiin paikalla makuulla, koira oli tehnyt kivaa pätkää seuruuta ja se oli mielestäni kentälle mentäessä ihan hyvässä mielentilassa. Kuitenkin nousi paikalla makuussa istumaan ja liikkui hieman eteenpäin, mutta pysyi muuten paikoillaan. Tottis taas, no se ei ollut yhtään sama kuin koira mitä on ollut treeneissä tai aiemmissa kokeissa, ihan kuin olisi ollut eri koira lapasessa. Oli siinä hyvääkin, mutta omasta mielestäni suoritus oli aivan pohjanoteeraus meiltä ja itselleni jäi aika paska maku suuhun. Koira vaikutti myös todella väsyneeltä, en tiedä oliko se siitä kuumuudesta niin poikki vai mistä, mittari näytti +22 ja ei me olla päästy noissa lämpötiloissa vielä treenaamaan. Koira oli aika laama ja mielentila laski sillä pikku hiljaa.

Itse en meidän tottisosuudesta hirveästi hyvää löydä, toki nyt harmittaa ettei ole videomateriaalia josta olisin voinut katsoa suorituksen uudelleen, ehkä se ei olisi näyttänyt niin kamalalta miltä itsestäni tuntui. Toki olen itsestäni ylpeä etten turhautunut vaikka emme yltäneet lähellekkään meidän tasoa, kanssa kilpailijat kehuivat myös miten hienosti pidin oman pään kasassa. Siitä huolimatta, että koin suorituksemme todella surkeaksi, tottis suoritettiin hyväksytysti. Kaupunkiosuus oli juuri koiran näköinen, ei höntyillyt mihinkään, ei välittänyt mistään mitään. Jotenka näin ollen BH suoritettiin hyväksytysti ja koira sai itselleen uuden koulutustunnuksen.

Harmikseni en oikein osannut iloita, tottis jäi kaivelemaan sen verran. Ainakin se on nyt alta pois ja kilpailuoikeudet pk- puolelle saatuna. Kokeessa kaikki pääsi tänään läpi, mutta ei oikein yhtään huippu huippu hyvää suoritusta ollut, tietysti ihan jokaista en nähnyt alusta loppuun. Muistan miten Rockyn kanssa hyväksytty tulos maistui todella hyvältä, toki Rocky antoi itestään enemmän. Noh, ainakin se on nyt käyty ja suoritettu. Eikä tuo viimeiseksi BH- kokeeksi jää. Heh.

6 kommenttia:

 1. Nalan kokeessa ei ollut selkeästi hyvää kuin yhdellä tottiksessa. Kun koirat oli hanskassa ja ohjailtavissa, pääsivät kaikki läpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no, toisaalta. Kokeen tarkoitus on mitata koiran yhteiskuntakelpoisuutta. Me tehtiin hyvää pätkää, mutta myös huonoa. Toisaalta, koira oli myös mun lapasessa koko ajan eikä se lähtenyt mihinkään vaikka vähän laama välillä oli.

   Poista
 2. Onnittelut! Bh-kokeen tottisosuus on oikein vietontappoa joten en olisi siitä murheissani mikäli ei ollut parasta mahdollista, läpäisitte kokeen ja se on pääasia! :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥