tiistai 28. kesäkuuta 2016

JUHANNUS - VIDEO

Vietimme juhannuksen vanhempieni luona. Tai minä, koirat ja Aada, sillä mies oli iltavuorossa. Ei jaksettu kökkiä yksinään koko juhannusta joten meni näin kivasti ja sain muutaman silmäparin lisää vahtimaan Aadaa, samalla saaden itse hieman rentouduttua, kun joku muukin katsoo tytön perään välillä. Perjantai aamupäivällä aamutoimien ja lenkitysten jälkeen otettiin auton nokka kohti Raumaa. Kieltämättä pikkuisen olisi tehnyt mieli osallistua RMJ kekkereihin, mutta ehkä ensi vuonna? Elokuussa olisi tarkoitus jälleen blockfesteille mennä.

Ilmat suosi täällä päin ja pari päivää tulikin istuskeltua aika pitkälti ulkona. Koirat oli siivosti, Rocky ja Fasu pidettiin kiinni turvallisuussyistä ja molemmat oli aika rennosti, Rocky murahti ainoastaan silloin jos Fasu käveli liian läheltä ohi. Tuskin silti koskaan noita voi yhdessä irti pitää. Häjy nyt ei tuttuun tapaan isälleen sanonut mitään joten ne meni jälleen huolettomasti yhdessä, Tarakin tutustui rohkeasti, mutta Häjyn kanssa sai parhaat leikit, kun Fasua ei voinut vähempää kiinnostaa.

Perjantaina ajeltiin ehtoosti kotiin vaikka mieli teki yöksi jäädä, mutta todettiin helpommaksi koirien kanssa ajella kotiin ja lauantai aamusti taas takaisin. Kuvittelin Aadan nukahtavan autoon sillä koko päivä oltiin oltu ulkona ja touhuttu paljon, mutta pimu veti ja meni unille vasta yhdentoistamaissa. Lauantaina jäätiin kuitenkin pienen mietiskelyn jälkeen yöksi ja aika kivuttomasta se meni koirienkin suhteen ja pimu suostui yönsä nukkumaan "oudossa" paikassa ihan hyvin.

Tämäkin juhannus oli erilainen ja rauhallinen, viime vuonna minä vietinkin juhannusta synnytysosastolla. Mutta en todellakaan valita, näin oli jälleen hyvä. Katsoin tuota lastani ja sen riemua niin mahdottoman pienistä ja yksinkertaisista asioista, mietin haikeana miten se kasvaa ihan koko ajan ja vauva vuosi on jo takana päin. Minne katosi se meidän pieni nyytti joka ihan vasta syntyi? Surullisinta on se etten osannut nauttia siitä pikku vauva ajasta. Silti elämäni tärkein ja rakkain.

Kesässä tykkään juuri tästä, voit viettää ulkona vaikka koko päivän ja siellä viihtyy vaikkei tekisikään mitään kummempia. Lasta on helppo viihdyttää, kun hän saa mennä, tutkia ja maistaa. Välillä leikkiä vedellä. Koirat leikkii, ottaa rennosti ja taas vähän leikkii. Kumpa itsekin osaisi iloita niin pienistä asioista. Nauraa räkättää, kun sulle sanoo piu.

Meidän juhannus sujui siis vallanmainiosti, rakkaiden ihmisten kanssa. Syöden, juoden ja pitäen hauskaa. Pikkusiskon kanssa tuli muutamat tovit hypittyä trampoliinilla ja ai että miten kivaa se olikaan! Koirat pysyi hienosti aitaamattomalla pihalla, kuunteli ja Tarakin totteli hienosti luoksetulo käskyä. Tälläisiä päiviä ja hetkiä kaipaan ehdottomasti lisää. Meniköhän tämä jo liian siirappiseksi...

Yhteistä aikaa saadaan viettää taas pian, kun menen "kuokkimaan" vanhempieni ja mummuni vuokraamaa mökkiä. Mökki, se on se haave jonka haluaisin joskus omistaa, oma mökki. Miten hienoa olisi. Onneksi kuitenkin saadaan tälläisiä tilaisuuksia mökkeillä, on se tyhjää parempi. Pieniä hetkiä, kun voi vaan olla.


Linkki videoon

Miten muiden juhannus meni? Mitä tykkäsitte actionkameralla kuvatusta videosta?

6 kommenttia:

  1. Meidän juhannus meni myös perheen ja koirien kanssa, rauhallisissa tunnelmissa. :)

    VastaaPoista
  2. En kestä tuota pientä mustaa, niin suloinen! <3 Ja aivan huippuja kuvia!!

    VastaaPoista
  3. Mä en kestä kuinka söpö toi pentu on <3 Puhumattakaan sun lapsesta, hän on myös suloinen :) <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥