maanantai 6. kesäkuuta 2016

Miten meillä menee?

Pentu on ollut pian viikon talossa ja kaikki on mennyt paremmin kuin hyvin. Pojat on täysin hyväksynyt kakaran ja molemmat leikkii pennun kanssa, jopa Rocky. Joskin pääsääntöisesti Häjyllä ja Taralla on useammin leikit pystyssä, välillä äityy turhan riehakkaaksi meno joten olen puuttunut toisinaan leikkiin. Aika huoletta voimme siis koiria pitää yhdessä, mutta yksinolo ajaksi erotetaan, ja näin tehdään vielä pitkään.

Harmi, että tarkennus osui vain Taraan
Taran kanssa on ekoja lyhyitä tottis juttuja tehty, mutta niistä ja Häjyn treeneistä myöhemmin lisää. Joka tapauksessa olen positiivisesti yllättynyt, että Rockykin otti pennun siipiensä suojaan näin nopeasti. Kerran on pennulle joutunut huomauttamaan älähtämällä, mutta teki senkin asiallisesti.

Taran kanssa käytiin tänään keskustassa ihmettelemässä ja käppäiltiin torillekin, yllättävän paljon oli väkeä siihen aikaan. Kuitenkaan pentu ei välittänyt ihmisistä, pyöristä, postikärryistä ja vaunuista ollenkaan. Ainoa huomion kääntäjät oli linnut ja tuulessa lentelevät lehdet. Oli hirmu reipas pentu ja käveli hienosti, hakien välillä kontaktia. Iltapäivästä suunnattiin vielä koko porukalla metsään, pojat osasi nopeimpina hienosti varoa pentua ja molemmat kestää ihmeen paljon pennun naskalihampaita. Eli meillä menee oikein mukavasti.

Jostain syystä olen ollut kovin väsynyt ja blogin ulkoasun remontoiminen on jäänyt, mutta banneri on jo alkanut ärsyttämään siihen tahtiin, että se on pakko saada pian pois. Videoita olisi editoitavana tuossa ja jahka saan ne tehtyä, kirjoittelen treeneistä erillisen postauksen.

6 kommenttia:

 1. Ihastuttava Tara ♥

  www.tottethehavanese.blogspot.fi
  www.paronithedutchie.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Mikä termiitti <3 Eikäää! Täytyy laittaa teidän blogi estolle, ei tee hyvää pentukuumeelle tälläset <3 äääääähhhh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha. :D Kyllä taas muistu mieleen, että aika on kullannut muistot tästä pentuajasta, onneks nuo kasvaa nopeesti. :D

   Poista
  2. Totta :D Voi apua, Martankin pentuajoista melkein 1,5vuotta, mihin tää aika menee? :D

   Poista
  3. Haha, aika menee kyllä tosi nopeasti. :) Kyllä tässä odottaa, että tuo natiainen vähän kasvaa. :)

   Poista

Kiitos kommentista! ♥