keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Pentusaastetta

Pentu saapui taloon eilen, matka oli raskas ja kotiin päästyä loppu päivä meni aika väsyneenä. Pojat ihmetteli portin takaa pentua eikä kumpikaan ollut jännittynyt tai muuten huonolla asenteella pentua kohtaan. Illalla otettiin pojat yksitellen ja seurailtiin mitä sanovat, Häjyä pentu ällötti ja ällöttää edelleen, Rocky yllätti minut totaallisesti yrittäen eilen jo leikkiä pennun kanssa. Eli pojat on ottaneet pennun paremmin kuin hyvin vastaan ja valvotusti saavatkin olla yhdessä. En ollenkaan uskonut Rockyn sulattavan pennun tuloa näin nopeasti ja näin helposti, vaikka olen aina tiennyt, että tuo koira on fiksu ja osaa normaalisti hoitaa asiat kunnialla ja oikein.

Pentu on asettunut ihan mukavasti myös taloon, ei pahemmin ole itkeskellyt ja ruoka on maistunut paremmin kuin hyvin. Pissat on tullut pääasiassa ulos, kakkoja ollaan saatu siivoskella sisältä, vaikka oltaisiin juuri tultu ulkoa, mutta nopeasti nämä oppii. Leikkinytkin on jo meidän kanssa, kakara on siis hyvin reipas ja rohkea. Facebookissa seuraavat jo ovat saaneet "maistiaisia" pentuarjestamme ja tietoisia kakaran nimestä, Tara, se siitä tuli.

Meillä on siis yhteiselo lähtenyt kivasti käyntiin. Blogin ulkoasu tulee muuttumaan lähiaikoina, saadaan Tarakin blogiin mukaan ja mikäli blogi on suljettuna, johtuu se ulkoasu remontista.

10 kommenttia:

 1. Voi kaunis Tara :) Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 2. Ainakin jo 5 musta saksanpaimenkoira nimeltään Tara, johon törmään! Miten voi olla :'D

  mutta on se kyllä nätti<3

  VastaaPoista
 3. Voi miten ällöjä kuvia :3 Ihan tekee kipeää omaan pentukuumeeseen näitä katsella <3 Onnea kuitenkin pennusta ja toivottavasti Häijykin hyväksyy palleron pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha. :) Ulkona Häjy leikkii, mutta sisällä ei oikein ymmärrä miksi pentu yrittää saada leikkimään. :D

   Poista

Kiitos kommentista! ♥