maanantai 17. lokakuuta 2016

Oon kolmevuotias, oppimaan innokas

Niin vuodet vierii, tuo viiskuinen pentu jonka korvanpäät kääntyi taakse kotiutuessaan meille, täyttää nyt jo kolme vuotta. Häjy on ollut äärimmäisen helppo koira arjessa, se on hirvittävän varma, luotettava sekä huoleton. Sen kanssa on helppo mennä kaikkialle, se ei välitä mistään mitään, koskaan ei ole pahaa sanaa sanonut muille koirille tai ihmisille. Häjy on kuuliainen ja mielyttämisenhaluinen. Aina jaloissa pyörivä pieni takiainen.

Siitä on kasvanut herkkä, todella ohjaaja pehmeä ja hieman epävarma koira. Se on opettanut minua ohjaajana aivan erilaisten asioiden pariin, opettanut ohjaamaan herkkää koiraa joka ei kestä omia virheellisiä suorituksia montaa toistoa. Tuon kanssa on silti aina ollut tosi kiva harrastaa vaikkei ongelmitta mekään olla selvitty, mutta koiran into ja motivaatio kaikkeen tekemiseen on pääsääntöisesti aina hyvä ja se oppii mielellään sekä nopeasti.

Siitä on tullut mulle aivan älyttömän rakas ja tärkeä koira. Toivon, että meillä on vielä vuosia yhteistä polkua tallattavana ja päästäisiin vielä pitkälle harrastuksien kanssa. Hyvää kolme vee synttäriä Häjy! <3


8 kommenttia:

Kiitos kommentista! ♥