sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Postaussarja: Roudtrip

Olen mietiskellyt blogiin jotain postaussarjaa tuomaan hieman vaihtelua noiden treenien ja kuvapostausten lisäksi. Tarkoituksena olisi syksyn ajan pitää pieni ns. postaussarja ja tällä kertaa ajattelin julkaista joka viikon sunnuntaina jonkinlaisen videon. Videoiden aiheet vaihtelee nyt tällä kertaa, mutta toivottavasti tykkäätte tälläisestä. Jonkinlaista joulukalenteriakin suunnittelen toteuttavani ensimmäistä kertaa, mikäli vain aika antaa periksi toteutukseen.

Vihdoin ja viimein sain editoitua videon Maarianhaminan reissustamme ja se saakin aloittaa tämän postaussarjan. Seuraava video tulee julki sitten viikon päästä!


2 kommenttia:

  1. Kiva idea aloitta tällainen postaussarja! Millä ohjelmalla muuten editoit videosi? Olisi kiva lukea/nähdä viedo myös miten arki kolmen koiran ja pienen taaperon kanssa sujuu. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, mukava kuulla. :) Editoin maksullisella filmnora ohjelmalla, ennen moviemakerillä, mutta luovuin siitä jatkuvien ongelmien vuoksi.

    Olen viime vuonna kirjoitellut aiheesta, tokikin silloin oli vain kaksi, mutta eipä hirveästi ole sen kummempaa, kun yksi koira talossa lisää, mutta voin toteuttaa päivitetymmän version, varsinkin kun on jo lapsikin tosiaan taapero iässä. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥