tiistai 29. marraskuuta 2016

Mustaa ja valkoista

Alkuun mainittakoon, että tämä bloggerin uudistus mm. etusivuun liittyen on aivan hanurista. Itse tykkäsin paljon enemmän vanhasta versiosta ja aion laittaa myös bloggerille palautetta. Tykkääkö joku tuosta? Minusta oli kivaa, kun uusimmat blogitekstit olivat heti ensimmäisenä.

Mutta asiaan, edellisenä lauantaina treffasin yhtä tuttua johon joskus petsie aikoina tutustuttiin. He tulivat Poriin kasvattajan järjestämälle koulutuspäivälle ja päätimme treffata ensimmäisen kerran ikinä. Ennen treffailua vietettiin Häjyn kanssa noin tunti kaverikoira keikalla josta kiiruhdimme nopsaan kotiin, samaan aikaan kurvattiinkin pihaamme. Koirista meiltä tuli Tara ja Pialta noin kuukautta nuorempi valkkari narttu Cora. Nartut saivat heti hyvät leikit pystyyn ja vauhti riitti! Nuo tuli ihan äärimmäisen hyvin keskenään juttuun.

Harmi vain, että aikaa oli niin vähän, mielellään oltaisiin ulkoilut pidempääkin ja paremmilla lenkkeilymailla. Jospa vielä joskus nähtäisiin ja toivotaan, että nartut mahtuu vielä silloinkin samoille poluille samaan aikaan. Vielä ennen heidän lähtöä päästivät Remon käymään ulkona ja Tara sai vielä loppu rallit vetää hieman isomman kaverin kanssa. Pikku musta oli hetken aikaa hieman hämmentynyt ja jännittynyt, samannäköinen kaveri, kun aiemmin mutta kasvoi yhtä äkkiä isommaksi. Hah. Alku kankeuden jälkeen vetivät hetken senpäivästä rallia, että oksat pois!


Viikonloppuna otin myös Rockylta dreeniputket pois, hieman jännitin mitä siitä tulee, mutta koira teki homman helpoksi, pysyi paikoillaan kuin tatti. Liikkui vasta, kun annoin luvan joten omasta ällötyksestä huolimatta tikkien ja letkujen poisto sujui mallikkaasti. Koira voi muutenkin oikein hyvin, tassuaan ei onnu eikä vaikuta kovin kipeältä. Häjyn kanssa ovat nyt olleet siitä asti taas toisistaan erillään eikä kumpaakaan vaikuta juuri mitenkään, eivät kyttäile tai pälyile toisiaan portin läpi. Eli rauha maassa.

Vaikka olen ollut hyvin hyvin skeptinen, annoin periksi ja eilen marssittiin Ilulle ja keskusteltiin piiitkä tovi koirien ruokinnasta ja napattiin Häjylle maha karppia. Alkoi olemaan jo niin toivoton olo tuon hiivan suhteen, kun sitä ei vain saada kuriin, hetken on hyvä ja sitten puskee taas. Nyt mennään ainakin seuraava kuukausi karpilla ja jatkoa katsotaan sitten mitä paskaviljelyn tulos sanoo. Kirjotitelen aiheesta myöhemmin lisää, kun mahdolliset vaikutuksetkin alkaa näkymään.

Palaillaan, seuraavaksi varmaan joulukalenterin merkeissä. Apua, joulu on pian täällä! Pian blogin muuten löydätte klikkaamalla tätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥