lauantai 17. joulukuuta 2016

Luukku 17: Netflixin sarjavinkit

Katsomme nykyään yllättävän vähän telkkaria, nykyään seuraamme paljon Netflixiä ja eri sarjoja. Yksin ollessani katson omia sarjoja. Katson aina yhden sarjan kaikki kaudet ennen kuin alan etsimään uutta vaihtoehtoa. Ennen Netflixiä aloin seuraamaan hdfinistä yhtä sarjaa, mutta sivuston lopetettua ei hetkeen tullut seurailtua oikein mitään, nyt Netflix on päivittäisessä käytössä. Jaan teille muutamat sarja vinkit jotka on omia suosikkeja. Saattaa sisältää juonipaljastuksia!

Vampyyripäiväkirjat
Seuraan tätä tällä hetkellä ja olen aivan koukussa. En koskaan katsonut ainuttakaan jaksoa, kun niitä on telkkarissa tullut joltain kanavalta ja oikeastaan ihmittelin joiden höpinöitä koko sarjasta. Mutta kun katsomani toinen yliluonnolliseen perustavasta sarjasta loppui kaudet, ajattelin antaa tälle mahdollisuuden! Onneksi, sillä on niin koukuttava.

Teen Wolf
Äärimmäisen koukuttava sarja jossa on myös silmän iloa, niin miehille kuin naisillekin. Sarja perustuu löyhästi vuoden 1985 elokuvaan Teen wolf. Sarjan päähenkilö Scott, muuttuu ihmissudeksi, ihmissuden pureman jälkeen. Yhdysvalloissa sarjan esittäminen alkoi vuonna 2011. Tästäkin katsoin kaikki kaudet hyvin nopeasti ja joka jakson jälkeen tuli fiilis, että pakko katsoa vielä yksi.

Scream
Tarinan keskiössä on ryhmä haavoittuvaisia teinejä, jotka joutuvat sadistisen sarjamurhaajan uhan alle. Tämä vaati pari jaksoa ennen kuin osasin perustaa mitään mielipidettä, kaudet katsoin ja tykästyin tähänkin, mutten ihan niin paljon kuin kahteen yllä mainittuun. Muutamia kertoja tässäkin sai pelästyä ja tuli spekuloitua jounen etenemistä.

Orange is the new black
Tämä on itselläni enemmän ns. hätä vara sarja, ei ole vetänyt minua mukaansa ihan niin paljon, että jaksaisin keskittyä tähän kunnolla.  Tulee katsottua oikeastaan silloin jos en ole löytänyt mitään muuta seurattavaa sarjaa. Sarjan päähenkilö Piper Chapman tuomitaan nuoruudenrötöksestä 15 kuukaudeksi naisten valtionvankilaan.

Jessica Jones
Tätä ollaan katsottu yhdessä miehen kanssa ja molemmat tykästyttiin kovasti. Sarja on Marvel- kustantamon sarjakuvissa esiintyvä fiktiivinen hahmo. Krysten Ritter esittää sarjan pääosassa Jonesia, joka ryhtyy yksityisetsiväksi supersankarin uransa päätyttyä. Tästä odottelemme nyt kovasti uutta kautta.

Pretty Little Liars
Tätä aloin katsomaan aikoinaan Hdfinistä ja jatkoin netflixissä, kun sinne vihdoin tuli uusi kausi. Sekin tuli aika nopeasti katsottua ja nyt odottelen lisää kausia. Tämä on hyvin koukuttava sarja myöskin. Sarjan tapahtumat sijoittuvat kuvitteelliseen Rosewoodin kaupunkiin, Pennsylvaniaan. Sarja keskittyy seuraamaan teini-ikäisten ystävysten Spencer Hastingsin, Hanna Marinin, Aria Montgomeryn ja Emily Fieldsin elämää heidän yhteisen ystävänsä Alison DiLaurentisin kadottua. Vuotta myöhemmin ystävykset alkavat saada viestejä salaperäiseltä, itseään ”A”:ksi kutsuvalta henkilöltä, joka uhkaa paljastaa kaikki nelikon salaisuudet.

Agent Carter
Sarja sijoittuu Marvel-kustantamon sarjakuviin perustuvaan Marvel Cinematic Universeen (MCU) ja jakaa tarinallisen jatkumon sen elokuvien ja muiden televisiosarjojen kanssa. nsimmäinen tuotantokausi sijoittuu vuoden 1946 New Yorkiin. Toisesta maailmansodasta palannut Peggy Carter tekee tavallisia toimistotöitä SSR:ssä eli Strategisessa tiedereservissä (Strategic Science Reserve), mutta avustaa salaa Howard Starkia, joka on lavastettu syylliseksi aseiden myyntiin Yhdysvaltojen vihollisille.

Daredevil
Ensimmäisellä tuotantokaudella, asianajajana päivisin työskentelevä ja nuorena poikana sokeutunut Matt Murdock käyttää kehittyneitä aistejaan taistellakseen öisin rikollisuutta vastaan Hell’s Kitchenin kaduilla omankädenoikeuden edustajana nimeltä Daredevil.[7] Toisella tuotantokaudella Murdock yrittää tasapainoittaa elämänsä asianajajana ja Daredevilinä, kohdatessaan samalla Frank Castlen / Tuomarin, joka harjoittaa omankädenoikeutta kuolettavammilla keinoilla, ja todistaessaan entisen tyttöystävänsä, Elektra Natchiosin, paluuta. Tämäkin Marvelin.

Lisäksi muita hyviä sarjoja ovat The Flash,  Luke Cage sekä Don't trust the b**** in apt 23, Luke Cage, I Zombie ja Shadow Hunters.
                                            

5 kommenttia:

 1. Täällä odotellaan myös uusia kausia I Zombie sarjaan, yksi koukuttavimmista sarjoista ikinä :3
  Teen wolfistakin voisi jo tulla uusi kausi, vampyyrinpäiväkirjat mulla onkin dvdllä joten viimeistä kautta odotellessa. Supernaturalkin syyhyttää, vaikka siitä onkin myös uusimmat kaudet dvdllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan huippu! Mää olin tosi skeptinen ku aloitettiin se, mutta jumantsuide miten hyvä! :)

   Teen wolfiin odotan kovin kans uutta kautta. :) Supernaturalia ollaan joskus aikoja sitten katottu telkkarista, ku tuli.

   Poista
 2. OITNB on mun suosikki Netflixistä ja viidettä kautta odotellaan kuin kuuta nousevaa. Jessica Jones ja Teen Wolf on ollut jo pitkään katsottavien listalla, mutta tällä hetkellä mulla on Rizzoli & Isles - maratoni menossa, joten ehkä sen jälkeen. :)

  VastaaPoista
 3. Orange is the new black on minun mielestäni yksi viihdyttävimmistä sarjoista ikinä :D Lemppareita Netflixistä on myös Donwton Abbey, Punainen susi sekä Silta.

  VastaaPoista
 4. Vampyyripäiväkirjat, parasta <3 Damon <333333

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥