torstai 22. joulukuuta 2016

Luukku 22: Suunnitelmat & tavoitteet vuodelle 2017

Moikka! Viimeisten luukkujen kanssa alkaa olemaan vaikeuksia ajan kanssa, olen siivoskellut kotona hullunlailla jotta kotiin on kiva tulla joulunvietosta, olen tehnyt pientä pintaremonttia keittiöön ja kylppäriin. Tehnyt siis kaikkea muuta kuin istahtanut koneelle tekemään postauksia. Ja tämänkin postauksen aiheena piti olla ihan muu, mutta sen tekemiseen menee niin paljon enemmän aikaa etten ole yksinkertaisesti ehtinyt sitä tekemään. Kohta helpottaa, kun ei tarvitse ottaa näin paljon stressiä blogista. Joulukalenterin jälkeen saatamme jäädä pienelle "lomalle" ja jos ei tule loppu vuoteen postattua, on hyvä heittää tämä postaus tähän väliin. Ensi vuonna jos joulukalenterin teen, aloitan tekemisen huomattavasti aikaisemmin...

Tsekataan vielä tuttuun tapaan ensin miten tälle vuodelle asetetut tavoitteet toteutui vai toteutuiko?

Häjyn kanssa olin asettanut tavoitteeksi tokon avossa kisaamisen aloittamisen, spl toko sm- kisat, fh-jälkeä lisää sekä bh- kokeen. Suht onnistuneesti meni vuosi ja olin sopivan realistinen sillä kaikki toteutui, paitsi jälki, sitä en Häjyn kanssa juurikaan treenannut.

Tavoitteet ensi vuodelle

AVO1 
Lähdetään nyt hakemaan se ykköstulos ja taputellaan sen jälkeen avo siihen, tarkoitus ei ole hakea koulutustunnusta vaan napata se yksi ykköstulos tästä ja VOI- luokasta, tahkotaan siellä ylimmässä sitten vaikka loppuelämä jotta valiotuisi joskus.

TOKO VOI
Tavoitteena olisi päästä ensi vuonna kisaamaan voittajaan, mielestäni aivan hirvittävän paljon meillä ei liikkeet ole hukassa vaan jokaista on treenattu enemmän ja vähemmän. Päästäisiin tuolta avoimesta pois niin voisimme alkaa tosissaan keskittymään voittaja luokan liikkeisiin.

TOKO SM
Tämä hyvin hyvin varovainen tavoite, mennään jos tuntuu hyvältä, jos ei niin osallistuta. Mikäli osallistumme, menemme avoimeen, oli menolippu voittajaan tai ei.

SPL TOKO SM
Koska tämän vuoden kisat oli kivat, hyvä henkiset ja mieleenpainuva, haluaisin ottaa tästä joka vuotisen perinteen. Tod.näk avoimeen, jos hyvä tuuri käy niin voittajaan.

Muuten sitten tavoitteeksi treeniä enemmän rutkasti ja säännöllisemmin, juurikin siis omatoimisiin treeneihin.

Taran tavoitteet

Luustokuvaukset
Tarkoituksena olisi siinä heti vuoden kieppeillä käydä luustokuvissa mikäli lompakon nyöriä ei joudu venyyttämään turkasen paljon. Toiveena tottakai luustoltaan priima tai edes hyvä.

TOKO ALO
Yritetään saada kisakuntoon ja hakea kisa kokemusta. TK1 varmaan haetaan kasaan ja sitten avoon.

SPL TOKO SM
Joskos vaikka täällä starttaisimme kisauramme? Mene ja tiedä. Joka tapauksessa pyritään hiomaan siihen jamaan, että voisimme täällä kisata.

IPO
Treenata jokaista osa-aluetta hyvin ja rutkasti, purut kunnolla mukaan viimeistään keväällä.

BH
Isolla ehkä, jos syksyllä oman alaosaston kokeeseen pystyisimme osallistumaan, mutta hyvin varovainen ehkä. Sen mukaan mennään miltä koira tuntuu ja onko se valmis.

Taran kanssa sama kuin Häjy, treenaamista enemmän ja säännöllisemmin.

Itselle asetan tavoitteeksi kehittyä ohjaajana lisää ja käydä koulutuksissa, jokin seminaari ja koulutuspäivä/viikonloppu olisi oikein kiva. Rockyn suhteen en aseta enään tavoitteita, nämä kaksi on minulla harrastuskoirina ja toivottavasti kumpainenkin toimittaa sitä virkaa vielä pitkään. Taran kanssa varmaan ajan kanssa treenaaminen keskittyy pääasiassa IPOn puolelle, siinä on kuitenkin paljon viilattavaa ennen kuin kokeeseen asti pääsee ja pk- puoli muutenkin tulee varmasti meille pääpainoksi kunhan terveys sen sallii. Häjy toimittaa sitten kevyemmän harrastuskoiran uraa TOKOn puolella.

Taran suhteen on muutakin pohdittu sen pään menoksi ja paljon kaikkea, mutta niistä lisää vasta myöhemmin. Katsotaan ensin miten meillä lähtee harrastusura käyntiin, hienoahan se olisi joskus arvokisoissa olla osallistumassa, mutta se vaatii ennenkaikkea minulta paljon lisää. Jos sitten joskus, joko Taran tai jonkun muun koiran kanssa. Loppuun sopii seuraavat sanat;

"Mitä ikinä sun unelmat onkaan et saavuta niitä unessa koskaan.
Teet taas kaikkes sen eteen ja vaikka välillä se vaikeeks se menee.
Vaikeinta on itsensä voittaa, mut loppuun asti sitkeät koittaa.
Sun pitää vaan viedä se maaliin, sä tiedät sen saaliin
Ja saat vielä sen haaviin.
Kukaan ei oo mulle niin ankara ku mä ite.
Luotan itteeni siitä voiman saan"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥