sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Luukku 4: Hassun hauskat haut


Tykkään aina silloin tällöin kurkistella hakusanoja joilla blogiin on löydetty, välillä sinne eksyy mitä kummallisimpia hakuja, mutta yleensä ihan järkeen käyviä. Muutamat on ollut sellaisia joita olen saanut nauraa ihan ääneen. Välillä ei ihan ymmärrä miten ihmeessä sellaisella hakusanalla on voinut löytää tänne.

1. toko+seuraaminen+opettaminen No joo, kaikkia asioita blogissani pyörii, mutta opettamisesta en ole ihan hirveästi kirjoitellut sillä jokaisen täytyy löytää oma sopiva tapa itselleen ja koiralleen. Tyylejä on myös yhtä monta kuin on ihmisiä. 2. koska pukea koira Niinpä, jos kyse on toppamantteleistä ym niin varmaan sitten, kun koira sen tarvii? Jos taas turhista hepeneistä niin ei koskaan. 3. koiran mielentila käsitelty on ja muuten paljon! 4. koirien pukeminen vaatteisiin no jopas tällä on eksytty blogiin, hirveesti ei ole vaatteista tullut edes kirjoiteltua. Juu meiltä löytyy BOT, pari manttelia oikein kylmille ilmoille mm. autoon kun joutuu odottelemaan treeneissä. 5. käyttölinjainen saksanpaimenkoira samaisella lauseella haettu kahteen kertaan, toisessa vain kolme pistettä perässä. Komeita koiria ne on, ei kai siinä. 6. miten opettaa koira seuraamaan siinäpä vasta kysymys, suosittelen menemään ohjattuihin niin tulee ehkä opetettua edes sinne päin oikein.


7. Noora Jokinen alasti on toki, aina välillä, muttei sentään blogissa esiinny moisena. Ps. vanha sukunimi. 8.victoria stilwell vs cesar millan yhä edelleen blogini luetuin postaus, ikää sillä on jo ihan mahdottoman paljon. 9. cesar millan juu joskus on tainnut puhetta olla. Osa tykkää, osa ei. 10.peltojälki harrastamme, aktiivisen epäaktiivisesti, blogistakin löytyy videoiden kera. 11.bh koe hylätty Roksun kanssa on epäonnistuttu ja onnistuttu, ei tuo maata mullistavaa ole, hylätty mikä hylätty, kyllä se sen tunnuksen itteelleen vähän myöhemmin totteli. 12. cesar millan laumanjohtaja no joko taas, laumanjohta on juu, muttei meidän koirien. 13. cesar millan victoria stilwell ja jälleen kerran, jopas meidän blogiin löydetään paljon näillä samantyylisillä hakusanoilla. 14. koira jäähylle joskus voi tehdä ihan hyvää tunkea turpa lumeen ja rauhoittua, eiku? Yllättävän moni eksynyt tälläkin haulla blogiimme, en kyllä muista, että olisin pahemmin aiheeseen edes perehtynyt. 15. koiran hotspot hoito Rockya on hoidettu muutamia kertoja, sille aina iskee hännän tyveen potti jos ei ole kunnolla kuivannut. Sillä on niin paksu turkki, että kosteus jää muhimaan helposti.

Kyttääkö joku muu noita hakusanoja?

3 kommenttia:

 1. Mistä nuo hakusanat löytää? :)Yritin katsella vaan löysin vain nuo perus 'liikenteen lähteet' hommat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilastot -> liikenteen lähteet ja siellä alhaalla haun avainsanat. Sit täytyy vaan klikkailla siitä ylhäältä (oikeelta) aika miltä se näyttää haut. :)

   Poista
 2. Nää hakusana-postaukset on aina yhtä hyviä :D Täällä kans yksi kyttäilijä. Joitain hauskoja on tullut vastaan, mut vähään aikaan siellä ei oo ollut lainkaan hakuja, mikä on harmi. Ehkä tää on vaan nyt tällainen hiljaisempi kausi!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥