sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Häjyn luonnetesti 16.4 Huittinen

Piipahdettiin tänään Häjyn kanssa luonnetestissä Huittisissa, samassa paikassa kuin muutama vuosi sitten Rockyn kanssa. Häjyn suhteen mitään ihmeempiä odotuksia ei ollut ja pitkään olin miettinyt ilmoitanko tuota sinne edes. Testi oli hyvinkin koiran oloinen ja näköinen, mitään ihmeempiä yllätyksiä ei tullut, muuta kuin kelkan kohdalla, tuo ei reagoinut siihen mitenkään, seisoi paikoillaan ja toljotti vain. Siinä vaiheessa väisti, kun kelkka oli jo aivan lähellä ja vedettiin suoraan Häjyä kohti, mutta palautui heti ja meni heti katsomaan sitä ja taisi koira todeta ettei tuossa ole mitään kummallista.

Siinä alkuhaastattelun aikana kerroin koirasta ja sanoin sen olevan suhteellisen paljon ohjaaja pehmeä ja testissäkin se näkyi, mm. puolutushalussa. Kun minä olen koiran kanssa, se toteaa, että tuo hoitaa homman, mun ei tartte. Uhan tullessa seisoi mun edessä kovin rauhallisena ja pari metriä ennen kuin toinen testaajista oli minun kohdalla uhkana, koira meni taakseni. Mutta terävyyttä löytyi, kun jäi yksin, se oikeesti ärisi, kun oli seinässä yksin ilman minua ja testaaja sanoi, että koiran silmistä näki, että se purisi jos uskaltaisi.

Pimeässä huoneessa ei ollut ongelmia, löysi luokseni ilman apuja ja pystyi toimimaan. Myöskään haalari ja tynnyri ei saanut koirassa kummempia reagtiota ja palautui niistä aika nopeasti. Kaikenkaikkiaan se palautui testistä hyvin ja oli kotona jo heti valmis tekemään jotain. Ihan erilainen mitä Rocky aikoinaan ja rehellisesti sanottuna, yllätyin, kun veti paremmat pisteet mitä Rocky ja Häjy toimi/palautui paremmin. Se oli vähän sellainen, että mikäs tässä, kun tuo akkakin on ihan rento ja rauhassa.

Häjyä ei myöskään hirveesti kiinnostanut leikkiä vieraiden ihmisten kanssa, eikä sitä juuri ne kiinnostanutkaan, kävi se kutsuttua moikkaamassa ja häippäs sitten mun luo katsomaan kysyvästi mitä tehtäis. Minun kanssa leikki ja taisteli, siitä kun vaivihkaa vaihdettiin paikkoja testaajan kanssa, leikki ja taisteli pienten äänitehosteiden kanssa.

Kaikinpuolin oli taas antoisa ja mielenkiintoinen testi, Taran kanssa sitten joskus myös.

Toimintakyky +1b kohtuullisen pieni
Terävyys +3 kohtuullinen, ilman jäljelle jäävää hyökkäys halua
Puolustushalu -1 haluton
Taisteluhalu +2b kohtuullisen pieni
Hermorakenne +1a hieman rauhaton
Temperamentti +2 kohtuullisen vilkas
Kovuus +1 hieman pehmeä
Luoksepäästävyys +2a luoksepäästävä, aavistuksen pidättäytyvä
Laukasvarma +++
Näin ollen yhden miinuspisteen jälkeen kokonaispisteet 140.

Rockyn testin postaukseen pääsette tästä.

2 kommenttia:

 1. Luonnetesteistä on aina kiva lukea, omallekin suunnitelmissa ehkä ens vuodelle kun ikää on vähän enemmän! Oliko sulla videota testistä? Ja todella kiva tää uusi ulkoasu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla!
   Ei valitettavasti ole, kun olin yksin reissussa. 🙁

   Kiitos!

   Poista

Kiitos kommentista! ♥