tiistai 11. huhtikuuta 2017

Hyvää synttäriä

Roksu viettää tänään synttäreitään, tyyppi täytti tänään jo 8v! Koira on elämänsä voimissaan, ollut koko ikänsä täysin terve, loukkaantumisia lukuunottamatta. Huumorintajuton tosikko, se kuvaa tuota koiraa parhaiten. Koskaan ei ole hirveämmin muiden koirien kanssa leikkinyt, pääasiassa kulkee omia reittejään välittämättä koirakavereistaan.

Treffattiin tänään Sinin ja koirien kanssa, päätin ottaa vain Rockyn mukaan, pääsisi sekin pitkästä aikaa ihan yksin juoksemaan kamujen kanssa. Siitä näki miten se oli onnellinen, sai lähteä vain minun kanssa. Pitäisi useamminkin, mutta jotenkin paljon helpompaa mennää koko lauman kanssa kerralla. Junnujen kanssa tulee kyllä hääräiltyä erikseen mm. treenien suhteen vaikka toisinaan molemmat saattaa olla mukana ja toinen vartoo autossa sen aikaa.

Ollaan siinä pisteessä jossa yhteistä aikaa on vähemmän jäljellä mitä takana, ajatuksena jo kauhistuttaa, mutta toivottavasti meillä on vielä vuosia jäljellä. Tara jäänee viimeiseksi kakaraksi jonka Rocky "opettaa" talon tavoille. Huoh, haikeeta.

4 kommenttia:

 1. Meillä oli lopussa samanlaiset mietteet ONNEA hänelle ja paljon vuosii ♥

  VastaaPoista
 2. Mua aina miellyttää bannerit, joista tulee esille vähän blogin sisältö/harrastukset niin kuin tässä. Ja synttärionnittelut, täällä kaksijalkainen syntymäpäiväkaima :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla mistä tykkää niin pystyy tekemään esim just bannereista myös lukijaa mielyttäviä. :)
   Nonni, onnittelut. :)

   Poista

Kiitos kommentista! ♥