tiistai 4. huhtikuuta 2017

Luustokuvissa

Nyt oli Taran vuoro päästä luustokuviin, olin odotellut kuvia hyvin rauhallisin ja luottavaisin mielin, mutta voi pojat miten alkoi vatsassa perhoset lentelemään maanantaina jo pelkästä ajatuksesta. Tämä tiistai aamu vasta jäätävä olikin, Häjyn jälkeen kuvia jännitti todella paljon. Sitä vaan toivoi, että kun vihdoin on toimiva peli, se olisi myös terve. Halusin, että koiralta otetaan lonkat, kyynäret, ltv ja va, spondari haetaan sitten joskus myöhemmin, kun ikäkin on riittävä.
Ventelän arvion mukaan kuvat lähti liittoon B/B 0/0 LTV0 ja VA0. Mua jännitti niin paljon, että kädet tärisi hulluna vielä siinä vaiheessa, kun koira oli viety takaisin autoon, kaivoin puhelinta ja soitin kasvattajalle.

Juuri tuli myös liitolta tulos B/B 0/0! Olin tehnyt omakoiran kautta lähetteen jo aiemmin ja liiton tulos saatiin siis samana päivänä, muutaman tunnin kuluttua kuvauksesta. Olen tällä hetkellä niin onnellinen, että tekisi mieli itkeä! Miten hienoa, kun on terve koira ja vielä harrastusominaisuuksiltaan loistava. Hiton iso kiitos Viiville!

6 kommenttia:

  1. Ihanaa <3 Onnea terveestä koirasta! <3

    Varmasti iso kivi tippui hartioilta ton tiedon myötä.

    VastaaPoista
  2. Paljon onnea terveestä koirasta!!!!! 😌 Jännityksellä avasin postausta, onneksi on terve! 😌

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥