sunnuntai 14. toukokuuta 2017

"Veli" ja sen sisko


Huh huh, ensimmäinen työviikko on tapultu ja tänään koirat pääsi metsään juoksentelemaan ja purkamaan viikon aikana kerättyjä energioita, turhan vähällä jäi kaikenlainen tekeminen, hetki varmaan kestää saada kunnon rytmi päiviin.

Vielä ennen töiden alkamista treffattiin Taran velipuoli, Symppiksen kasvatti. Saska on aivana ihana ja fiksu koira, se ei ole liian tungetteleva eikä röyhkeä, se on oikea herrasmies. Mustat tulee todella hyvin juttuun ja leikkiäkin saavat aikaiseksi, harvinaista kyllä, aivan hiljaa osaavat leikkiä. Toivottavasti taas pian "pienet" mustat pääsevät treffaamaan.
Lauantaina paineltiin uudelle metsätielle, tai no pari kertaa olen itse käynyt tuolla käppäilemässä, tutkittiin hieman polkuja ja tutkittavaa jäi vielä varmasti rutkasti. Erinäistä tietä pitkin löydettiin itsemme suhteellisen nopeasti meren ääreltä, voi juku! Miten hienoa on kesällä, joku lämmin nätti kesäpäivä köpötellä pikku hiljaa rantaan, antaa koirien viilentyä ja plutata vedessä. Kyllä, uskon ja toivon edelleen, että se kesä saapuu tänne.
Kesän suhteen alkaakin näyttämään pikku hiljaa lupaavalta, vaikka täälläkin on vaihdellen tullut lunta ja rakeita josta seuraavassa hetkessä on aurinko paistanut. Parhaimillaan ukkosti ja satoi lunta, kyllä, ihan oikeasti. Vuosi sitten on ollut hieman erilaiset keli, on saanut kulkea kesävaatteissa, nyt ei kävisi mielessäkään. Meillä ei edes nurmikko ole vielä vihreä ja viime vuonna sen on saanut jo ainakin kertalleen leikatakin. Mutta ensi viikolle se ennustelee jo oikeesti ihan lämpimiä ja kesäisiä ilmoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥