maanantai 12. kesäkuuta 2017

Arkemme tää

Lähdettiin perjantaina extempore siskoni kanssa ajelemaan keski-suomea kohti ja viettämään mökkiviikonloppua. Mukanamme oli junnut ja lapsi, en tohtinut laittaa lasta viikonlopuksi hoitoon, kun vasta totuttelee päiväkodissa oloon. Toisaalta myös likka on niin helppo ja kiltti, että mikä siinä.
Mökkimme oli pieni ja vaatimaton, mutta riitti meille. Pääasia on, että saunomaan pääsee ja mahdollisuuksien mukaan myös uimaan. Kyllähän se talviturkki lähti minulta ja siskoltani, lapsi tykkäsi hieman kahlata aivan rannan tuntumassa.

Alunperin miksi edes lähdettiin oli lauantainen koulutuspäivä jossa oli kolme Taran sisarusta. Me emme tällä kertaa koirakkopaikkaa ottaneet sillä alunperin en ollut lopulta edes lähdössä koko reissuun. Siinä mitä yhden kierroksen aikana näki, oli mielenkiintoista huomata miten erilaisia sisaruksetkin voivat olla, tai eipä tuo nyt yllätyksenä loppujen lopuksi tule. Onhan ihmisissäkin eroja sisarusten kesken.

Eniten nautin rennosta olosta mökkeillen ja tyttöjen kesken vietetystä laatuajasta. Molempina iltana me kaikki kolme simahdimme hyvin nopeasti eikä pitkään tullut valvottua.
Junnut nautti minkä kerkesivät rennosta vapaana olosta ja reippaasti yli puolet ajasta ne juoksikin vedessä, milloin kahlaamassa ja milloin uiden.

Kaikki saatiin ottaa rennosti ja nyt nokat suuntaa pikku hiljaa kohti BH- koetta. Vielä ainakin rauhallisin mielin, katsotaan sitten koepäivänä vieläkö on seesteinen fiilis.

Arjen rytmittäminen on välillä ollut hankalaa sillä olen päässyt nauttimaan kymmentuntisista työpäivistä, vieläpä niin, että olen kirjaimellisesti koko päivän ollut töissä. Aamusti ei ehdi juuri mitään ja illalla on ollut niin poikki, että on rojahtanut vain sohvalle. Noin pitkiä päiviä ei ihan onneksi joka päivä ole. Eiköhän rutiinit tästä pikku hiljaa lutviudu sujuvaksi.

Lukijoitakin on jo tovin ollut päälle parisataa ja lupaamani my week on koko ajan siirtynyt. Juhannusviikolla voisi olla hyvä tämä kuvata, kun kerkeää tekemään jotain sillä työvuorolista näyttää minilomaa, joten päivissä on varmaan muutakin sisältöä kuin töitä ja kotona hillumista. Pientä ohjelmaa meillä on tuolle viikolle suunnitteilla ja siinä on hyvää aikaa treenata koirienkin kanssa ihan kunnolla niin saisi sitäkin videolle mukaan.

Ihanaa kesän alkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥