sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Taran BH-koe

Me käytiin tänään Taran kanssa piipahtamassa BH- kokeessa. Perjantaina otettiin vielä pieni treeni ja lauantai meni lapsen synttäreitä juhliessa joten koira sai väliin pienin huilin. Eilen illalla alkoi pikkuisen perhosia lentelemään kaaviota kerratessani. Aamusti heräsin suhteellisen rentona, mutta ajaessani kohti koepaikkaa alkoi jännitys nousta.

Arpaonni suosi meidät heti toiseen pariin ja tottiksen aloituksella. Kentälle käveltäessäni, pientä alamäkeä, mietin selviänkö kierimättä alas, jalkoihin tärräsi paljon ja koira taisteli kanssa pallolla. Pienet leikit ja valmistelut josta kentälle. Koira oli alusta saakka hyvin mukana vaikka jännitinkin paljon! Koira teki juuri tasoisensa seuraamisen, remmissä seuruun toisessa täyskäännöksessä hämääntyi jostain ja oli lähdössä tekemään täyskäännöstä sivulla, kun normaalisti kiertää (saksalainen täyskäännös). Muuten en sitten keksikkään mitään mitä koira olisi voinu tehdä paremmin.

Tara teki kaiken tasonsa mukaan, se jaksaa hyvin ja nostattaa viettiä, kun palkkaa ei tulekkaan koko ajan. Jäävät ok, luoksetulossa jäi omaan pikkuisen turhan kauas, siirtymä perusasentoon ok, paikka makuu ok. Pikku musta totteli kokeen kirkkaasti läpi ja itselle jäi todella hyvä fiilis sillä koira teki kaiken juuri sillä tasolla mihin se pystyy. Tuomari kehui koiraa tempperamentiseksi ja potentiaalisesti, jota minä ohjaan hyvin ja meillä on hyvä suhde.

Kovasti toi taas luottamusta lisää ja kotiin ajellessa mietin, oisko seuraava tavoite tokon rotumestaruuksiin osallistuminen? Nyt vaan myös tahkomaan jälkeä urakalla jotta kokeeseen päästäisiin lähi tulevaisuudessa. Vitsi, mä ole onnelline!

Olin kuulemma ollut kovin kalpea ja miettineet koska pyörryn. :D Nyt makaan sohvalla, orastavan pää kivun kanssa, sama juttu kuin tokokokeen jälkeen. Taidan tässä hetken olla, katsoa jakson tai pari vamppyyripäiväkirjoja sitten lähteä ulos.
"Voitontahdon näät silmistä.
Kaikki on mahdollista niin kauan ku riittää kipinää."

6 kommenttia:

 1. mikä koe teillä seuraavaksi tavoitteena? PK-puolella siis?
  Onnea BHsta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isolla todennäköisyydellä peltojäljestä se fh1. Ens alkuun. :)
   Ja kiitos!

   Poista
 2. Hienoa, onnea! Voi kun itsekin joskus uskaltautuisin BH kokeeseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! 😊 sinne vaan, minuuki jännitti hulluna vaikka kahden koiran kanssa jo aiemmin käynyt! 😅

   Poista

Kiitos kommentista! ♥