sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

Seuraatko jo näitä?

Blogi toimii tavallaan tärkeimpänä paikkana jossa jaan elämäämme, mutta viime aikoina tämä on jäänyt vähemmälle. Minua ja koiria voi seurata myös muissa kanavissa, joita jaan nyt tänne jos/kun joku ei niitä ole vielä löytänyt tai tietoisia.

Instagramia päivitän varmaan kaikkein aktiivisemmin ja sieltä pystyy seuraamaan koirien arkea kaikkein realiaikaisemmin kuin muualla. Silloin tällöin olen kuvaillut myös liveä instaan ja tarinaa päivittelin aika ajoin myös. Tulee jaettua paljon kuvia, esim. puhelinkuvia mitä ei blogin puolella näe kuin hyvin harvoin. @luuhullut


Youtubesta meidät löytää myös, sinne tulee videot aina ensimmäisenä julkisina, toisinaan paljon ennen kuin blogiin. Löytää myös videoita jotka ei koskaan päädy blogiin asti. Pikku hiljaa olen aktivoitunut youtubenkin suhteen enemmän. Tänne on myös ensimmäisenä tulossa Islannin reissustamme videota. Täältäkin löydät meidät luuhullut nimellä. 

Snapchat jota en välttämättä päivitä päivittäin, mutta usein. Täällä ei ihan niin paljon ole koira juttuja, mutta voi päästä lähemmäksi minun elämää ilman koiria. Uusin tuttavuus minulle, jonkin aikaa jo snäpissä häärinyt, mutta vasta pikku hiljaa alkanut käyttämään enemmän. Videoita ja kuvia tulee lisäiltyä. 

Ps. näemmä kuvien näkyvyyden kanssa edellisissä postauksissa on jälleen ongelmia.
Yritän saada ongelmaan selvyyden ja korjattua asian pian. 

2 kommenttia:

 1. HALLELUJA OLEN ETSINYT SUN KALTAISTA BLOGIA, liityin lukijaksi heti, omistan itsekin saksanpaimenkoiran ja olen itseasiassa työstämässä siitä postausta! Ihana blogi, ja otin haltuun sun somet!

  https://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Tervetuloa seurailemaan meidän elämää. :)

   Poista

Kiitos kommentista! ♥