maanantai 3. heinäkuuta 2017

Treenejä ja myday video

Moikka! Raskas duunipäivä takana, ilta hommat tehtynä ja nyt kun saa rauhassa istahtaa alas, ajattelin rustailla vähän kuulumisia treeni rintamalta ja julkaista bloginkin puolella pari päivää sitten kuvattu myday. hieman erinlaisempi kuin aikaisemmat videot.

Häjyn kanssa on ollut hieman rauhallisempaa treeni rintamalla, itselläni on tokon suhteen motivaatio hieman kadonnut, joten sen heräilemistä odotellessa.
Taran kanssa on käyty jäljestämässä ja perjantaina otettiin nyt ensimmäistä kertaa täydellä mitalla A- estettä ja metristä. Pikku mustalla on valtavan hyvä pomppu ja tekniikka on suhteellisen hyvin hallussa heti, se pinkasee niin hyvin, ettei potkaise esteettä vauhtia vaan ilmavaraakin jää ihan reippaasti. Pari ekaa toistoa molemmissa oli pientä hapuilua, että sieltä kuuluu myös hypätä takaisin, mutta nopeasti koira sai ajatuksesta kiinni. Treenit oli sen verran raskaat ja ilma oli kuuma, ei otettu muuta kuin loppuun vielä eteen lähetys. Hienosti tuo koira jaksaa, ei voi muuta sanoa.
Juoksuja alan odottelemaan, tuo on täysin karvaton ja näyttää ihan hullulta, kun ainoot karvat on poskivillat ja muuten koira on yksi silakka. Jonkin verran alkanut nyt myös itseään nuoleskelemaan. Hoikahko tällä hetkellä, runkoon on tullut pituutta lisää, itse sitä ei niin huomaa, mutta ihmiset jotka ei koiraa koko ajan näe on asiasta tokaissut, joten hoikkuus on myös sieltä peräisin. Ruokamäärää olen pikkuisen nyt nostanut, vaikka ei tuo liian laiha olekkaan ja karvattomuus korostaa entisestään aisaa. Kai se juoksussa on rotumestisten aikaan, kun sinne ajattelin ilmoittaa...

Muuten meille ei ihmeempiä kuulua, yrittänyt tasapainottaa elämää töiden, perheen ja koirien kesken, töitä on saanut tehdä ihan reippaasti ja monesti koko päivä onkin mennyt töissä, jonka jälkeen ei vain jaksa enään mitään, sillä työ on fyysisestikin kovin raskasta. Vapaapäivinä olen yrittänyt touhuta koirienkin kanssa enemmän.

Seuraavaan kertaan ja mukavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥