perjantai 1. syyskuuta 2017

IPO SM, ONNIDOG, TOKOKOE ym...

Harvoin sitä on syksystä näin innoissaan! Meillä on kaikkea kivaa luvassa syksyn aikana joista odotetuin ensi viikolla, nimittäin OnniDog Himoksella, en meinaa malttaa odottaa. Viime vuonna oltiin ensimmäistä kertaa ja veti heti mukaansa, tästä on ehdottomasti saatava joka vuotinen perinne. Hinnatkaan ei todellakaan päätä huimaa ja koulutustarjonta on todella laaja.

Paikan päällä menemme jo torstaina ja aikataulu muutoksien vuoksi jo heti torstaina meillä on yksi koulutus. Alunperin olin ilomoittanut meidät sunnuntainkin koulutuksille, mutta valitettavasti jouduin ne perumaan. Meitä saa tulla moikkaamaan ja nyppäämään hihasta jos näätte.

Meidän aikataulut OnniDogiin;

Torstai
Peltojälki klo 17

Perjantai
Toko j klo 10
Leikitystunti klo 13
Peltojälki klo 15

Lauantai
Peltojälki klo 11
Esine-etsintä klo 15
Dobo klo 19

Ystäväni ehdotti mukaan lähtöä joten tästä on tulossa varmasti kaksin verroin hauskempaa! Odotan myös Himoksen mahtavia maisemia ja lenkkeilypolkuja.
Mietin myös, että ihmisen täytyy olla vähän hullu, että vapaaehtoisesti suostuu lähteä ajamaan puol kuuden aikaa aamulla reilun neljän tunnin päähän. Lähdetään nimittäin kaverini kanssa kohti Kotkaa katsomaan sakemannien suojel sm-kisoja, tuttujakin siellä on koiriensa kanssa kisaamassa. Varmasti kiva, mutta raskas päivä luvassa. Mielelläni olisin ollut koko viikonlopun paikalla, mutta jostain on karsittava sillä syksyn aikana rahaa palaa koirien treenaamiseen ihan huolella ja muihin juttuihin jotka kuitenkin liittyy koiriin.

OnniDogin jälkeen Taran kanssa on jälkipäivä ja heti seuraavana päivänä tokokoe, aika kiireisesti alkaa syksy meillä, mutta olen niin innoissaan kaikesta tulevasta. Jälkeä ollaan viikottain treenattu ja koira sekä ohjaaja etenee oikein hyvin. Esineilmaisu on parantunut hurjasti ja alkaa olemaan esineillä paljon rauhallisemmalla mielentilalla. Kulmatkin se menee moitteitta. Nyt ihan realistisena tavoitteena on FH- kokeeseen osallistuminen ensi vuonna. Mulla ei ole koskaan ollut näin kovaa motivaatiota jäljen suhteen mitä nyt, toki hyvä koira ja loistava treeniporukka tekee myös ison osan.

Treenin täyteiseltä näyttää siis syksyn alku meillä, nähdään jos osutaan samoille mestoille! Ihanaa syksyn alkua.

4 kommenttia:

Kiitos kommentista! ♥