Tara

BH Ewokin Aavistus» Rotu&sukupuoli: saksanpaimenkoira, narttu
» Syntymäaika: 26.3.2016
» Väri: musta 
» Terveys: B/B 0/0 LTV0 VA0
» Koko: säkä 56cm paino 25kg

i. Gittas Elvis A/A 0/0 IP3, AD,ERI, G, Talentsichtung arviointi :luonne 900/1000, ulkomuoto 970/1000
e. Avataran Esmeralda A/A 0/0 MH, ERI, VASERT, G

Haave pennusta alkoi kytemään syksyllä 2015, huomasin, että Ewokin kenneliin oli suunnitteilla kovastikin itseäni miellyttävä yhdistelmä. Ei kuitenkaan pidetty pennun hankintaa vielä ajankohtaisena ja ajatus jäi vain kytemään ja odottelemaan sopivampaa ajankohtaa. Viivi kertoi jutellessamme yhden mustan nartun olevan vielä vapaana ja siitä se ajatus sitten lähti. Tiesin, että itseäni harmittaisi hirveästi jos en nyt tähän tilaisuuteen tarttuisi, sillä yhdistelmä miellytti itseäni enemmän kuin paljon. Sitten alkoikin operaatio miehen suostuttelu ja pentukuume jylläsi aivan järkyttävänä. Loppujen lopuksi pentu meni varaukseen ja muutti meille toukokuun 2016 lopulla.

Harrastukset
Tarasta toivon itselleni nyt sitä kauan haaveilemaa koiraa sinne PK- puolelle, ajatuksena IPO. Tokoakin olisi tarkoitus harrastaa tavoitteellisesti. Katsotaan mitä pennusta kasvaa ja tulee.


Tavoitteet
Lähitulevaisuudessa BH ja tokosta ALO1. Joskus tulevaisuudessa sitten kisata IPOssa.

Luonne
Tara on luonteeltaan hyvin nöyrä ja helposti ohjattavissa. Vietikäs ja aktiivinen jota ei juuri tarvitse sytytellä, ehkä vähän jarruttaa toisinaan. ;) Toistaiseksi ainakin tulee toimeen niin narttujen kuin urostenkin kanssa. On avoin ja luoksepäästävä, mutta hieman väliinpitämätön vieraita ihmisiä kohtaan. 


Sisarukset
Ewokin Ajatus
Ewokin Arvoitus
Ewokin Ainoa oikea
Ewokin Arjen Sankari
Ewokin Aina Mielessä
Ewokin Arvokas Aarre