Rocky

BH Shamity Shaman's Shall We Spell

Hän on sinun, uskollinen ja aito, 
viimeiseen sydämenlyöntiinsä asti. 
-Tuntematon-

      
» Rotu&sukupuoli: saksanpaimenkoira, uros
» Syntymäaika: 11.4.2009
» Väri: musta ruskein merkein
» Terveys: C/C 0/0 SP1
» Näyttelyt: SERT, VSP, VACA
» Luonnetesti: 111p +++

i. Estrellest Vapper B/A 0/0 (viron tuonti) LTEP 138 +++ laukausvarma
e. Estrellest Qwixy A/A 0/0 (viron tuonti)

Harrastukset: TOKO, tottis ja jälki
Päätöksestäni Rocky jäi alku vuodesta 2016 tottistelusta eläkkeelle. Jälkeä kuitenkin treenataan edelleen tavoitteellisesti, jos vielä kokeeseen asti joskus päästäisiin.

Tavoitteet:
Rockyn kanssa on vuonna 2016 tarkoituksena hioa jälkihommat kuntoon ja alkaa suuntaamaan nenät kohti kokeita.

Rocky on elämäni ensimäinen koira jonka olen kouluttanut pennusta saakka itse ja ensimäinen koira jonka kanssa aloitettiin treenaamaan tavoitteellisesti. Rockylla tuppaa olemaan voimaa ja massaa välillä järkeä enemmän ja minä olen joutunut nyörtymään ohjaajana osaamiseni kanssa alemmas kuin olisin hallunut uskoa olevani.

Rockya on treenattu tokoon, FH- jälkeen ja verijälkeen, metsäjälkeäkin ollaan muutamia kertoja otettu. Takapakkeja, verta, hikeä ja kyyneliä lukuunottamatta koulutus on edennyt ihan hyvin, BH- koe suoritettiin kesällä 2013 ja kisakentät tokon osalta syyskuussa 2013. Koira joka teknisesti osaa jo paljon, mutta joutuu aina välillä tuuppimaan ja sytyttämään. Arkikäytössä Rocky on dominoiva ja vahvahko uros, jonka pääkoppa kestää tekemisen ja tekemättömyyden. Se tulee loistavasti toimeen lasten ja muiden ihmisten kanssa, mutta ei ole koira jota pystyy ohjaamaan kunnolla muu kuin perheenjäsen. Se on luoksepäästävä ja avoin.

Näyttelyissä ollaan muutamat kerrat käyty hyvällä menestyksellä, kahta näyttelyä lukuunottamatta kasattuna on pelkkää ERIä, löytyypä sieltä yksi SERT, VSP ja VACA. EH saatiin käteen, kun kehään koira meni sille tuntemattoman ihmisen kanssa, se lopetti yhteistyön välittömästi ja kehä käyttäytyminen oli silkkaa perseilyä. Rockyn kanssa saa ihan tosissaan tehdä kehässä töitä jos haluaa sen menevän kunnolla, siitä huolimatta piskistä näkee miten se tykkää olla huomion keskipisteenä. Toistaiseksi viimeisestä näyttelystä saatiin H, siitä huolimatta, että Ruotsalainen tuomari kehui koiraa kovin, kuitenkin ulospäin kääntyvät jalat tiputtivat arvosanaa noin paljon, terveyteen ne ei vaikuta mitenkään, on vain ulkonäkö seikka.

Iso käsi kouluttajillemme, treenikamuille ja miehelle ymmärtäväisyydestä koiraharrastustani kohtaan.


Rocky tulee toimeen pääasiassa kaikkien narttujen kanssa, uroksien kanssa ei tule toimeen. Muita uroksia se sietää lähellään, treeneissä esim. on aivan sama onko paikalla makuussa vieressä uros vai narttu. Irti en voi muiden urosten kanssa päästää.

Sisarukset
SS Say Abracadanra BH, TK1
SS Shoot The Devil CACIB, SERT, VSP
SS Shadow Of Vampire VASERT
SS She's Cruella De'Vil EH
SS Secret Wizard
SS Sir Vladimir Dracula
SS Son Of Phanthom